Sittard

verhuurd
verhuurd

Modern en luxe afgewerkt 1 slaapkamer appartement. Verder o.a. moderne keuken, luxe badkamer, ruime woonkamer. Top ligging nabij station en de Markt. Alle faciliteiten in de buurt. Lift aanwezig!

verhuurd
verhuurd

Op de begane grond gelegen ruime en LUXE afgewerkt appartement. O.a. op steenworp afstand van het station en de Markt. Moderne keuken en luxe badkamer. Ruime slaapkamer. Grote living. Bijzonder net complex.

verhuurd
verhuurd

Schitterend en sfeervol appartement met veel lichtinval. O.a. dakterras, luxe leef-keuken, moderne badkamer, 2 slaapkamers (of 1 kan dienen als ruime woonkamer). In centrum gelegen. 

verhuurd
verhuurd

Top ligging! Op de eerste verdieping gelegen sfeervol en keurig afgewerkt hoek appartement. O.a. 2 slaapkamers, ruime woonkamer, schitterend uitzicht, eigen parkeerplaats voor de deur, veel lichtinval en op loopafstand van de Markt gelegen.

verhuurd
verhuurd

Verrassend appartement op 4e verdieping gelegen. O.a. leuke indeling, veel lichtinval, mooi uitzicht, moderne en luxe keuken, 1 slaapkamer in open verbinding met badkamer, klein balkon en eigen parkeerplaats. Dit alles op loopafstand van het centrum. 

verhuurd
verhuurd

Sfeervol en ruim appartement aan de Markt gelegen. Authentieke spanten in zicht van de woon- en slaapkamer. Eigen badkamer, keuken en toilet. Geheel voorzien van laminaatvloer.

verhuurd
verhuurd

Mooie studio op leuke locatie in het centrum gelegen. O.a. mooie afwerking, moderne keuken, betegelde badkamer, airco.

verhuurd
verhuurd

Bijzonder mooi en sfeervol appartement. O.a. houten dakconstructie in zicht, moderne afwerking, airco. Mooie badkamer en keuken.  

verhuurd
verhuurd

Ruime bovenwoning met tuin. O.a. 3 slaapkamers, royale living, nieuwe keuken, 3 balkons. Op loopafstand van het centrum gelegen. Parkeergelegenheid voor de deur.

verhuurd
verhuurd

Bijzonder ruime en sfeervolle bovenwoning met mooi uitzicht. O.a. tuin, diverse balkons, 3 slaapkamers, grote woonkamer, leefkeuken. Op loopafstand van het centrum en station gelegen.

verhuurd
verhuurd

Mooie studio met moderne keuken en badkamer. Volledig voorzien van laminaatvloer. In het centrum aan de Markt gelegen. Top ligging.

verhuurd
verhuurd

Sfeervolle studio gelegen aan de Markt. O.a. moderne keuken, laminaatvloer, ruime en geheel betegelde badkamer. Instap klaar.

verhuurd
verhuurd

Sfeervol appartement, gelegen in het centrum van Sittard. O.a. ruime slaapkamer, woonkamer met open keuken, betegelde badkamer met douche en een klein buitenterras.

verhuurd
verhuurd

Sfeervol appartement met prachtig zicht over de Markt. O.a. nieuwe en moderne keuken en badkamer. Aparte slaapkamer. Geheel voorzien van laminaatvloer.

verhuurd
verhuurd

Moderne studio met ruime woon-slaapkamer, eigen keuken, badkamer. Op steenworp van de Markt gelegen op rustige locatie. 

verhuurd
verhuurd

Sfeervolle studio met hoogslaper, woongedeelte met open keuken en eigen badkamer. Gemeenschappelijke tuin en fietsenberging. Om de hoek van de Markt gelegen.

verhuurd
verhuurd

In het centrum en toch rustig gelegen studio met eigen badkamer en keuken. Volledig voorzien van laminaatvloer en zicht op binnenplaats.

verhuurd
verhuurd

Sfeervol appartement op de begane grond gelegen. O.a. luxe badkamer, moderne keuken, aparte slaapkamer en ruime woonkamer. Rustige ligging en toch op 1 minuut van de Markt gelegen.

verhuurd
verhuurd

Volledig gerenoveerd en instapklaar appartement op de eerste verdieping. O.a. luxe badkamer, moderne keuken, aparte slaapkamer en ruime woonkamer, geheel v.v. laminaat. Rustige ligging en toch op 1 minuut van de Markt gelegen.

verhuurd
verhuurd

Sfeervolle studio met moderne keuken, apart slaapgedeelte en luxe badkamer. Op loopafstand van de Markt en toch rustig gelegen.

verhuurd
verhuurd

Nette studio gelegen om de hoek van het station. O.a. keukenblok, woon-slaapkamer en badkamer met douche, toilet en wastafel.

verhuurd
verhuurd

Studio instapklaar. Woon/slaapkamer met halfopen keuken en eigen badkamer. Gelegen op 1 minuut lopen van het station en nabij de Markt. Keurig in orde.

verhuurd
verhuurd

Recent gerenoveerde en luxe afgewerkte studio met dakterras nabij station. Moderne keuken (o.a. koelkast, inductie, afzuiging). Mooie badkamer. Volledig voorzien van laminaatvloer.

verhuurd
verhuurd

Schitterend appartement met moderne keuken, moderne badkamer. Woonkamer met open keuken en ruime slaapkamer.

verhuurd
verhuurd

Sfeervol appartement op eerste verdieping gelegen. O.a. veel lichtinval, 1 slaapkamer, ruime woonkamer met open keuken en groot overdekt dakterras. Station en Markt op loopafstand.