Sittard

Huurprijs € 775,- p. mnd

Top ligging! Op de eerste verdieping gelegen sfeervol en keurig afgewerkt hoek appartement. O.a. 2 slaapkamers, ruime woonkamer, schitterend uitzicht, eigen parkeerplaats voor de deur, veel lichtinval en op loopafstand van de Markt gelegen.

verhuurd
verhuurd

Ruim en sfeervol appartement. O.a. balkon, 3 slaapkamers en ruime woonkamer met veel lichtinval. Gelegen op loopafstand van centrum.

Huurprijs € 240,- p. mnd

Nette (studenten)kamer op goede locatie aan de Markt gelegen. Gemeenschappelijk gebruik van de keuken, badkamer en toilet.

verhuurd
verhuurd

Bijzonder ruime en sfeervolle bovenwoning met mooi uitzicht. O.a. tuin, diverse balkons, 3 slaapkamers, grote woonkamer, leefkeuken. Op loopafstand van het centrum en station gelegen.

Huurprijs € 595,- p. mnd

Sfeervol appartement met prachtig zicht over de Markt. O.a. nieuwe en moderne keuken en badkamer. Aparte slaapkamer. Geheel voorzien van laminaatvloer.

verhuurd
verhuurd

Moderne studio met ruime woon-slaapkamer, eigen keuken, badkamer. Op steenworp van de Markt gelegen op rustige locatie. 

verhuurd
verhuurd

Mooi appartement gelegen op steenworp afstand van de Markt. O.a. moderne keuken, woonkamer, afgeschermd slaapgedeelte en betegelde badkamer.

verhuurd
verhuurd

Sfeervolle studio gelegen op de derde verdieping. O.a. laminaatvloer, keukenblok met apparatuur, betegelde badkamer met douche en toilet. Op loopafstand van het centrum en station.

verhuurd
verhuurd

Ruim 2 slaapkamer appartement op tweede verdieping en op steenworp afstand van de Markt gelegen. Verder o.a. dakterras, royale L-vormige woonkamer met moderne open keuken. 

verhuurd
verhuurd

Keurige studio met toegang tot tuin. O.a. voorzien van laminaatvloer, nette keuken en moderne badkamer. Rustige ligging en op 1 minuut van het Station.

verhuurd
verhuurd

Studio gelegen om de hoek van het station en op loopafstand van de Markt.

verhuurd
verhuurd

Ruime en luxe bovenwoning. O.a. 3 slaapkamers, tuin, moderne leef-keuken, 2 badkamers, ruime L-vormige woonkamer en tuin. In het centrum en nabij station gelegen.

verhuurd
verhuurd

Sfeervol appartement op eerste verdieping gelegen. O.a. veel lichtinval, 1 slaapkamer, ruime woonkamer met open keuken en ruim overdekt dakterras. Station en Markt op loopafstand.

verhuurd
verhuurd

Leuke studio op centrale ligging. Eigen luxe badkamer, eetkeuken, woonkamer en slaapgedeelte. Op loopafstand van het centrum, station en hoge school Zuid.