Sittard

verhuurd
verhuurd

NIEUWBOUWCOMPLEX "La Gare". LUXE AFWERKING. Schitterend appartement. O.a. lift, moderne keuken, mooie badkamer, 1 slaapkamer en woonkamer met mooi uitzicht. Nabij station en Markt gelegen. TOP LIGGING op loopafstand van het station en de Markt.

Huurprijs € 925,- p. mnd

Op de begane grond gelegen ruime en LUXE afgewerkt appartement. In centrum gelegen op steenworp afstand van het station en de Markt. Moderne keuken en luxe badkamer. Ruime slaapkamer. Grote living. Bijzonder net complex.

Huurprijs € 725,- p. mnd

Leuk appartement op 3e etage en op loopafstand van het centrum gelegen. O.a. 2 slaapkamers, mooi balkon, eigen berging, vrij uitzicht en ruim van opzet met veel lichtinval. Vrij parkeren voor de deur. OPTIE BIJ HUREN GARAGE

verhuurd
verhuurd

Ruim appartement met prachtig uitzicht. O.a. 3 slaapkamers, moderne keuken, ruim balkon, lift, parkeerplek. Nabij winkelcentrum Limbrichterveld gelegen. Station is tevens op loopafstand gelegen.

verhuurd
verhuurd

Top ligging! Op de eerste verdieping gelegen sfeervol en keurig afgewerkt hoekappartement. O.a. 2 slaapkamers, ruime woonkamer, schitterend uitzicht, privé parkeerplaats voor de deur, veel lichtinval en op loopafstand van de Markt gelegen.

Huurprijs € 635,- p. mnd

Sfeervol en ruim appartement aan de Markt gelegen. Authentieke spanten in zicht van de woon- en slaapkamer. Eigen badkamer, keuken en toilet. Geheel voorzien van laminaatvloer.

verhuurd
verhuurd

Luxe afgewerkt en sfeervol appartement met mooi uitzicht. O.a. ruime woonkamer met houten spantconstructie, groot dakkapel, moderne open keuken, mooie badkamer, ruime slaapkamer, gemeenschappelijke fietsenberging. Geheel voorzien van laminaatvloer. Rustige ligging nabij Markt. 

verhuurd
verhuurd

Sfeervolle en luxe studio gelegen aan de Markt. O.a. moderne keuken, laminaatvloer, ruime en geheel betegelde badkamer. Instap klaar.

Huurprijs € 500,- p. mnd

Modern appartement op goede locatie in het centrum gelegen op de eerste verdieping. O.a. woonkamer met open keuken, aparte slaapkamer en moderne badkamer.

verhuurd
verhuurd

Schitterend en sfeervol gerenoveerd intrek klaar appartement. O.a. originele houten spanten, aparte slaapkamer, moderne keuken en moderne badkamer. In centrum gelegen.

Huurprijs € 580,- p. mnd

Volledig gerenoveerd en instapklaar appartement op de begane grond. O.a. luxe badkamer, moderne keuken, aparte slaapkamer en ruime woonkamer. Rustige ligging en toch op 1 minuut van de Markt gelegen.

Huurprijs € 625,- p. mnd

Volledig gerenoveerd en instapklaar appartement op de eerste verdieping. O.a. luxe badkamer, moderne keuken, aparte slaapkamer en ruime woonkamer, geheel v.v. laminaat. Rustige ligging en toch op 1 minuut van de Markt gelegen.

verhuurd
verhuurd

Leuk appartement in het centrum en op 2 minuten lopen van de Markt gelegen. O.a. 1 slaapkamer, woonkamer met open keuken, badkamer en apart toilet. Gemeenschappelijke fietsenstalling. Keurig complex.

verhuurd
verhuurd

Mooi appartement gelegen op steenworp afstand van de Markt. O.a. moderne keuken, woonkamer, afgeschermd slaapgedeelte en betegelde badkamer.

verhuurd
verhuurd

Ruim appartement op de begane grond gelegen. O.a. 1 slaapkamer, moderne keuken, gemeenschappelijke buitenruimte (binnenplaats). 

verhuurd
verhuurd

Leuke studio met moderne keuken en badkamer, geheel voorzien van laminaatvloer. Mooi gelegen in het centrum op de tweede verdieping met uitzicht over de Putstraat.

Huurprijs € 625,- p. mnd

Volledig gerenoveerd 1 slaapkamer-appartement op loopafstand van het station en de Markt. Sfeervolle woonkamer en ruime moderne badkamer.

Huurprijs € 615,- p. mnd

Volledig gerenoveerd en gezellig appartement met veel lichtinval. Mooie keuken, moderne laminaatvloeren, luxe badkamer. 1 Slaapkamer. Station en Markt op loopafstand.

Huurprijs € 570,- p. mnd

Leuk appartement om de hoek van het station en op de eerste verdieping gelegen. Mooi uitzicht en veel lichtinval. De Markt op loopafstand. 

verhuurd
verhuurd

Volledig en luxe gerenoveerd appartement. ALLES NIEUW. Schitterende badkamer. Moderne keuken o.a. combi-oven, inductiekookplaat, koelkast, afzuiging en vaatwasser. Volledig voorzien van laminaatvloer. Instap klaar. Ruime woonkamer. Tussen het station en de Markt gelegen. Schitterende en authentieke houten balken in het zicht.