Geleen

verhuurd
verhuurd

Ruim appartement. O.a. groot dakterras, 2 slaapkamers en leefkeuken. Op leuke plek in het centrum gelegen met een mooi uitzicht over de winkelstraat.

verhuurd
verhuurd

Luxueus en met oog op detail afgewerkte bovenwoning. O.a. 2 garages, zonnepanelen, ruim dakterras, 4 slaapkamers, luxe keuken en badkamer. Volledig gestoffeerd inclusief gordijnen. In het centrum gelegen. In top staat!

verhuurd
verhuurd

Keurig onderhouden en leuk gelegen 2 slaapkamer appartement met balkon, moderne keuken, uitzicht over het groen en op loopafstand van het centrum en station gelegen.

Huurprijs € 795,- p. mnd

Sfeervol 3 slaapkamer appartement. Centraal gelegen, centrum op loopafstand en ruim balkon. 

Huurprijs € 795,- p. mnd

Sfeervol en mooi afgewerkt hoek-appartement. O.a. ruime woonkamer met veel lichtinval, weids uitzicht, 2 slaapkamers, mooie vloeren, moderne keuken en badkamer. Centraal gelegen.

verhuurd
verhuurd

Sfeervol en gemeubileerd appartement. O.a. lift, gezellige woonkamer met veel lichtinval en mooi uitzicht, ruim balkon, moderne keuken, ruime slaapkamer en badkamer met inloopdouche. 

verhuurd
verhuurd

Centraal gelegen nette studio in mooi gebouw. 

verhuurd
verhuurd

Ruim appartement in het centrum gelegen. O.a. 2 slaapkamers, balkon aan de voorzijde en groot dakterras aan de achterzijde, veel lichtinval, gelegen op 1e verdieping, nieuwe badkamer en moderne keuken.